(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada innovatsion ta’lim texnologiyalarining ta’lim tizimidagi ahamiyati va ularning talabalarning metodik tayyorgarligini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Maqolada innovatsion ta’lim texnologiyalarining metodikani o‘rgatish, pedagogik jarayonni takomillashtirish va talabalarning kreativ fikrlashini rivojlantirishdagi roli, shuningdek, talabalarning mustaqil o‘qish va o‘z-o‘zini boshqarish ko‘nikmalarini shakllantirishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Ushbu maqola o‘qituvchi va talaba o‘rtasidagi interaktiv o‘qitish usullarini ishlab chiqish va amalga oshirishda zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashga doir muhim masalalarga e’tibor qaratadi.