(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada An’anaviy kulolchilik san’atining dastlab paydo bo‘lishi, uning keyingi rivoji hamda uni O‘zbekiston hududiga kirib kelishi tarixi, shuningdek, an’anaviy kulolchilik san’atining yirik namoyondalari va ularning amaliy ishlari hamda O‘zbekistondagi kulolchilik san’ati rivoji uchun qo‘shgan ulkan hissalari haqida qisqacha ma’lumotlar yoritilgan.