SIDQIY XONDAYLIQIY ASARLARIDA METAFORALARNING QO‘LLANILISHI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2026)
mazkur maqolada polisemantik birliklarning badiiy matnda ishlatilishi, metaforalarning tabiati, ular orqali badiiy asarlarda qo‘llaniladigan ma’nolar haqida fikr yuritiladi.