KURSANTLAR MULOQOT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2026)
Mazkur maqolada favqulodda vaziyatlar yoʻnalishi kursantlarida muloqot madaniyatini shakllantirish, muloqot jarayonida kommunikativ madaniyat, ularning asosiy vazifalari haqida ma’lumotlar keltirilgan