ХОДЖКИН ЛИМФОМАСИНИНГ МОРФОЛОГИК ТУРЛАРИНИ ЁШГА БОҒЛИҚ ҲОЛДА ХОРАЗМ ВИЛОЯТИДА ТАРҚАЛГАНЛИК ДАРАЖАСИНИ ЎРГАНИШ (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2026)
РИОваРИАТМнинг Хоразм филиалига мурожаат қилган ва Ходжкин лимфомаси касаллиги ташхиси аниқланиб, комплекс даво олган беморларнинг касаллик тарихи ҳамда амбулатор карталари маълумотлари, морфологик текшириш натижаларини илмий жиҳатдан таҳлил қилиш, патогистологик лабораториядаги нам архиви, кўрсатилган йиллардаги гистологик блоклар, ҳар бир беморга тўлдирилган текширув карталаридаги олинган натижалардан фойдаланилди.