ONA TILI O‘QITISHDA O‘QUVCHILAR TARBIYASIDA MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLARNING O‘RNI VA ROLI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Yoshlar tarbiyada milliy   va umuminsoniy qadriyatlar o‘rni beqiyos ekanligi ko‘rsatib o‘tilgan. Yoshlar ta’lim-tarbiya jarayonida milliy qadriyatlar orqali tarbiyalash muhimligi aytib o‘tilgan.