MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA ZAMONAVIY BOSHQARUV TAMOYILLARI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarini boshqarishda  rahbar qarorlarini shakllantirish,  boshqaruv jarayoni tizimlilik, izchillik va maqsadlilik asosida tashkil etishning  tamoyillari haqida fikr yuritilgan.