TA’LIM MAZMUNI VA UNING ASOSIY KOMPONETLARI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’limda ta’lim mazmuni va tizimdagi innovatsion texnologiyalar va o‘qitish mazmunidagi o‘quv materiali hamda davlat ta’lim standartidagi yangiliklar haqida fikr yuritilgan.