“GOSPITAL PEDAGOGIKA” FANINI O’QITISHDA TALABALARNING BILISH FAOLIYATINI DIDAKTIK VOSITALARNI QO’LLAB TASHKIL QILISH. (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Maqolada oliy ta’limda “Gospital pedagogika” oʻquv fanining oʻrni va uni o’qitishni didaktik vositalarbi qo’llab tashkil  etishning metodik shart-sharoitlari yoritilgan.