QISHLOQ XO‘JALIGI ISHLAB CHIQARISHINI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISH (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Qishloq xo‘jaligi halq xo‘jaligining eng hayotiy, zarur tarmoqlaridan biridir, chunki qishloq xo‘jaligi oziq ovqat sanoati va 54 sanoatning boshqa ko‘pgina tarmoqlari uchun xom ashyoning xilma-xil turlarini yetkazib beradi. Qishloq xo‘jaligi sanoat bilan mahkam bog‘langan holda rivojlanib boradi.