O‘ZBEKISTONDA MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMINI RAQAMLASHTIRISHNING PEDAGOGIK NAZARIYASI VA TURKIYA MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMI TAJRIBASI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida maktabgacha ta’lim tizimini raqamlashtirish zaruriyati, bu jarayonning asosiy pedagogik-metodik yondashuvlari va nazariy kontseptsiyalari tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida raqamli texnologiyalar orqali ta’lim sifatini oshirish, bolalar rivojlanishiga individual yondashuvni joriy etish, o‘quv jarayonining interaktivligini kuchaytirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.