OMON MATJON LIRIKASIDA PERIFRAZ VA GRADATSIYANING QO‘LLANISHI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqolada yuksak qalam sohibi Omon Matjon ijodida qo‘llangan, zamonaviy she’riyatda uchraydigan she’riy san’atlardan biri – perifraz shoir she’riyati misolida tahlil asosida yoritib beriladi.