INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDA MEHNAT MAZMUNLI MAQOLLARNING YASALISHI: GRAMMATIKA TUZILISHI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqola ingliz, rus va o’zbek tillarida mehnat mazmunli maqollarning yasalishiga bag’ishlangan. Unda har bir tilning grammatika tuzilmalari va sintaktik xususiyatlari o’rganiladi. Tadqiqot mehnat mavzusidagi maqollarning shakllanishi va ma’nosiga madaniy kontekst, ijtimoiy me’yorlar hamda tilga xos xususiyatlarning qanday ta’sir ko’rsatishini tahlil qiladi.