O‘SPIRINLIK DAVRIDA KASBGA YO‘NALTIRISHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK MUAMMOLARI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqolada O'spirin yoshidagi o'quvchilarni kasbiy shakllanishida psixologik xizmatning roli, kasbiy yo‘nalganlik, o`spirin o`quvchida o`zini anglash, kasbiy ko’nikma hamda malakalarni shakllantirish uchun muhim bo’lgan metodlar va ularni qo’llash usullari yoritib berilgan.