OTA-ONANING SHAXS SIFATIDA YETILGANLIGINI OILADAGI TARBIYA XARAKTERIGA TA’SIRI. (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ota-onaning faol pozitsiyasining qarama-qarshi tomoni otaonaning o’ziga ishonchsizligi va o’zini past baholashiga asoslangan shubhali  pozitsiyadir . Ikki farzandli oilalarda ota-onalarni tarbiyalashning o’ziga xos omillari  himoya mexanizmining namoyon bo’lishini aniqlaydi