TA’LIM XIZMATLARI MARKETINGINI ISHLAB CHIQISHGA NAZARIY YONDASHUVLAR (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Maqolada ta’lim xizmatlari marketingini ishlab chiqishning nazariy yondashuvlari keltirilgan. Bunda iqtisodchi olimlarning fikr va sharhlari o‘rganilgan. Ta’lim xizmatlari marketingini shakllantirish va rivojlantirish sharoitlari yoritilgan