ХИЗМАТЛАР СОҲАСИДА ИНСОН КАПИТАЛИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ НАЗАРИЙ ЁНДАШУВЛАРИ (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Мақолада инсон капиталидан фойдаланишнинг назарий ёндашувлари келтирилган. Бунда иқтисодчи олимларнинг фикр ва шарҳлари ўрганилган. Инсон капиталини  шакллантириш ва ривожлантириш шароитлари ёритилган