O’zbek va ingliz tillaridagi leksik interferensiya (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Maqolada o’zbek va ingliz tili lekik interferensiyani yoritish nazarda tutilgan bo’lib, farqlari  ikki tilda ham misollar bilan yoritib berilgan.