OILANING TURLARI. ZAMONAVIY OILALAR RIVOJINING OʼZIGA XOS XUSUSIYATLARI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada oila turlari, zamonaviy oilalarning rivojlanishidagi o’ziga xosligi haqida so’z boradi.