INKLYUZIV TA’LIM TEXNOLOGIYASINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim texnologiyasining o‘ziga xosxususiyatlari nazariy jihatdan tahlil qilingan.