AQSH VA SSSR O‘RTASIDAGI SOVUQ URUSHNING ILIQLIK DAVRI: AQSH VA SSSR O‘RTASIDAGI SOVUQ URUSHNING ILIQLIK DAVRI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ikkinchi jahon urushidan keyin AQSH va SSSR davlatlari o‘rtasida yuz bergan “sovuq urush “ siyosati, urushdan keyin G‘arb davlatlari hayotida yuz bergan o‘zgarishlar.