BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili va o’qish savodxonligi darslarida kompetensiyaviy yondashuv haqida fikr yuritilgan