Globallashuv jarayonidagi global muammolar (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Bugungi kunda zamon shiddat bilan rivojlanayotgan bir paytda globallashuv jarayonlari har bir xalq maklakat uchun bir qancha ijobiy xususiyatlar imkoniyalar bilan bir qatorda global muammolarni ham insoniyat oldiga qo’ydibugung maqolamizda anashularni ko’rib chiqamiz.