BOSHLANG‘ICH SINF O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA TABIAT TO’G’RISIDA TUSHUNCHA BERISHDA DIDAKTIK VOSITALARNING O’RNI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘qish savodxonligi darslarida didaktik vositalar orqali o‘quvchilarga ekologik tarbiya berish yo‘llari, tabiat va atrof-muhitga g‘amxo‘rlik, o‘quvchi yoshlarda ijobiy fazilatlarni shakllantirish usullari ko‘rsatib berilgan.