BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA MAKON TUSHUNCHASIGA OID DASTLABKI TUSHUNCHALARNI SHAKLLANTIRISH (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida makon tushunchasiga oid dastlabki tushunchalarni tushuntirish yo’llari, ularning tahliliyoritib o’tilgan.