MA’NAVIY VA MA’RIFIY TADBIRLAR ORQALI O‘QUVCHI YOSHLAR O‘RTASIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZI KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada ma’naviy va ma’rifiy tadbirlar orqali o‘quvchi yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzi ko‘nikmalarini shakllantirish