SAID AHMAD ASARLARIDA AYOLLAR OBRAZINING O’RNI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada O‘Zbekiston xalq yozuvichisi Said Ahmadning asarlarida ayollar obrazining ifodalanishi, talqin etilishi haqida fikr yuritiladi. Adibning “Muhabbat” hikoyasi tahlili orqali adibning ayollar obrazini yaratishdagi mahorati ham ochib beriladi.