Boshlang’ich ta’lim o’qituvchilarining kasbiy mahorati va faoliyat samaradorligini oshirish. (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Maqolada innovatsion ta’lim muhitida boshlang’ich sinf o’qituvchilarining kasbiy mahoratini uzluksiz oshirishning pedagogik imkoniyatlari va shart-sharoitlari yoritib berilgan.