XOJA ORIF REVGARIYNING DINIY QARASHLARI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada Xo’ja Orif Revgariy qariyb yuz yil yashaganligi, Revgariy uzoq umri davomida yozgan asarlari orqali insonlar qalbida o’chmas iz qoldirganligi,shuningdek diniy ta’limotlari batafsil yoritiladi.