FALSAFIY TAFAKKUR TARAQQIYOTIDA AKADEMIK IBROHIM MO‘MINOVNING TUTGAN O‘RNI (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
mazkur maqolada keng bilimli, nodir tafakkurli faylasuflardan biri bo‘lgan O‘rta Osiyoda falsafiy fikrlarni, adabiyot, fan va san’atning vujudga kelishi va rivojlanishi tarixini chuqur o‘rganib, anglagan, tahlil qilgan, ularga o‘zining faylasufona ilmiy munosabatini bildirgan yirik va zabardast olim, akademik Ibrohim Mo‘minovning ilmiy-falsafiy faoliyati haqida fikrlar tahlilga olingan