Ta'limda innovatsion texnologiyalardan foydalanish va ularning ahamiyati (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqola so’nggi yillarda ishlab chiqilgan va ta’limda foydalaniladiladigan samarali innovatsion texnologik vositalar va tizimlar haqida ma’lumot beradi. Ularning pedagogik jarayonidagi ahamiyatini tadqiq etadi. Shuningdek, innovatsion texnologiyalarning o'quvchilarni faollashtirish, individualizatsiya va shaxsiylashtirishdagi roli haqida ma’lumot beradi.