YANGI O’ZBEKISTONDA “HARAKATLAR STRATEGIYASI DOIRASIDA” MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA AMALGA OSHIRILAYATGAN ISLOHOTLAR (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Fan va ta’lim sohasida faol mehnat qilayotgan, iqtidorini namoyon etayotgan yosh murabbiylarga uy-joy va turmush tarzini yaxshilashga qaratilgan davlat tomonidan imtiyozli kreditlar ajratib berilmoqda. Bu esa yosh murabbiy va tarbiyachilarni o`z kasbini fidoiysi bo’lib yetishiga, bilim va salohiyatini oshirishga ko’maklashmoqda.