BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARI MOTIVLARI SOHASINI O’RGANISH (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Mazkur maqolada Boshlang’ich sinf o’quvchilari motivlari sohasini o’rganishga oid dolzarb fikr va tushunchalar haqida so’z boradi.