BOSHLANG‘ICH SINFLARDA SINFDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL ETISH VA O‘TKAZISH (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish va o‘tkazishning dolzarb masalalri haqida so’z boradi