BUXORO AMIRLIGIDA QO‘SHIN VA HARBIY MASALALARGA OID QO‘LYOZMALAR TAHLILI (AMIR HAYDAR MAKTUBLARI ASOSIDA) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Mazkur maqolada Buxoro amiri Haydar tomonidan amalgaoshirilgan harbiy islohotlar O‘zbekiston Respublikasi Fanlar AkademiyasiSharqshunoslik instituti qo‘lyozmalar fondida saqlanayotgan hujjatlar orqalibayon etiladi