BOLALARGA INGLIZ TILINI O'RGATISHDA IJODIY YONDASHUVLAR (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Bolalarga ingliz tilini samarali o'rgatish an'anaviy usullardan ko'ra ko'proq narsani talab qiladi; bu ularning rivojlanish ehtiyojlari va ta'lim uslublariga mos keladigan turli va ijodiy yondashuvlar orqali ularni jalb qilishni o'z ichiga oladi. Ushbu maqolada yosh o'quvchilarga ingliz tilini o'rgatishning bir qator innovatsion strategiyalari, jumladan interaktiv o'yinlar, hikoyalar, qo'shiqlar va qofiyali she’rlar, rolli o'yinlar va badiiy loyihalar ko'rib chiqiladi.