INTERNET, TARBIYA JARAYONIDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Maqolada bugungi globallashuv sharoitida yoshlar ta’limtarbiyasi jarayoni, ulardagi Vatanparvarlik hissining mazmun-mohiyati atroflicha yoritilgan. Bugungi yaratilgan sharoit va keng imkoniyatlar yoshlarning har tomonlama yetuk va malakali mutaxassis bo‘lib yetishlariga qaratilganligi, ularning birgina maqsadi shu ona-Vatan tinchligi va ososyishtaligig uchun o‘qib izlanishlari bo‘lishi sabablari haqida fikr yuritilga.