KOGNITIV PSIXOLOGIYA - ONG VA AQLIY JARAYONLARNI ILMIY O'RGANISH SOHASI SIFATIDA (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Ushbu maqolada kognitiv psixologiyaning ong va aqliy jarayonlarni ilmiy o'rganish sohasi sifatidagi ilmiy va amaliy sohasidagi dolzarb muammolar haqida asosiy fikr-mulohazalar yuritiladi.