MUSTAQILLIK YILLARIDA MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA AMALGA OSHIRILAYATGAN ISLOHOTLAR (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2024)
Fan va ta’lim sohasida faol mehnat qilayotgan, iqtidorini  namoyon  etayotgan yosh murabbiylarga uy-joy va turmush  tarzini  yaxshilashga qaratilgan davlat  tomonidan  imtiyozli  kreditlar ajratib  berilmoqda. Bu esa  yosh murabbiy va  tarbiyachilarni o`z kasbini fidoiysi bo’lib yetishiga, bilim va salohiyatini  oshirishga ko’maklashmoqda. Zotan, vazirlik tomonidn qabul  qilingan qonun  hujjati  pedagoglarning  o’z  kasbiy  mahoratlarini oshirishga  rag’bat  uyg’otgan  holda ularni doimiy  ravishda  moddiy  va  ma’naviy  qo’llab – quvvatlashga zamin  yaratgan.