(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2026)
Ushbu maqolada menejment san’atining shakllanish tarixi va unda buyuk shaxslar faoliyati tahlil qilinadi. Tarixiy siymolarning boshqaruv uslublari, mahorati va jamoani yagona maqsad sari birlashtirish tajribasi zamonaviy menejment tamoyillari bilan qiyosiy o‘rganilgan.