(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2026)
mazkur maqolada polisemantik birliklarning badiiy matnda ishlatilishi, metaforalarning tabiati, ular orqali badiiy asarlarda qo‘llaniladigan ma’nolar haqida fikr yuritiladi.