(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu tadqiqotning asosiy maqsadi: talaba yoshlarning kun tartibining buzilishi orqali kelib chiqadigan belgilar(uyqu, ovqatlanish, dars rejimi, mustaqil ta’lim, dam olishi va jismoniy faollikning buzilishi)ning o‘quv jarayonidagi ko‘rsatkichlarni aniqlash hamda ularni olish metodlarini qo‘llash va tatbiq etish.