(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Yoshlar tarbiyada milliy va umuminsoniy qadriyatlar o‘rni beqiyos ekanligi ko‘rsatib o‘tilgan. Yoshlar ta’lim-tarbiya jarayonida milliy qadriyatlar orqali tarbiyalash muhimligi aytib o‘tilgan.