(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu tadqiqotda zamonaviy raqamli texnologiyalarning agrar sohadagi loyihalarga ko‘rsatgan ta’siri va ular orqali erishilayotgan natijalar tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar yordamida qishloq xo‘jaligi jarayonlarining avtomatlashtirilishi, monitoring va tahlil mexanizmlarining rivojlanishi agrar loyihalarning samaradorligini oshirishda muhim omil sifatida baholanadi.