(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Maqolada oliy ta’limda “Gospital pedagogika” oʻquv fanining oʻrni va uni o’qitishni didaktik vositalarbi qo’llab tashkil etishning metodik shart-sharoitlari yoritilgan.