(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda o‘quvchilarning matematika faniga bo‘lgan qiziqishlarini orttirish hamda o’quvchilarni mantiqiy fikrlashga, matematik muammolarni tez va oson hal qilishga, topqirlikka o’rgatishda va mantiqiy fikrlashlarini rivojlantirishda matematik ertaklarning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi