(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida maktabgacha ta’lim tizimini raqamlashtirish zaruriyati, bu jarayonning asosiy pedagogik-metodik yondashuvlari va nazariy kontseptsiyalari tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida raqamli texnologiyalar orqali ta’lim sifatini oshirish, bolalar rivojlanishiga individual yondashuvni joriy etish, o‘quv jarayonining interaktivligini kuchaytirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.