(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Maqolada kiyim dizaynida milliy meros va zamonaviy moda uslublarining uyg‘unligi estetik va texnologik jihatdan tahlil qilinadi. Atlas, adras, beqasam kabi milliy matolar, naqshlar va kashtachilik an’analari zamonaviy dizayndagi talqini bilan birga o‘rganiladi. Shuningdek, 3D texnologiyalar, raqamli konstruktorlar va virtual podiumlar orqali yaratilayotgan innovatsion yondashuvlar yoritiladi.