(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqolada yuksak qalam sohibi Omon Matjon ijodida qo‘llangan, zamonaviy she’riyatda uchraydigan she’riy san’atlardan biri – perifraz shoir she’riyati misolida tahlil asosida yoritib beriladi.