(untitled) (FAN, TA’LIM, TEXNOLOGIYA VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASI ASOSIDA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek tilidagi ornitonim tarkibli turg‘un birikmalar(frazeologizmlar) lingvistik xususiyatlari, semantik-tarkibiy tuzilishi hamda badiiy matnlardagi stilistik vazifalari tadqiq etildi